Bell Schedules

Instructional Day Schedule The following schedule applies to all classes held Monday through Thursday. There are no classes on Fridays.
Description / Section Start Time End Time Length
High School Diploma w/ Tammy Adams (M,W,Th) 1:30 PM 6:30 PM 300 min
High School Diploma w/ Raul 1:45 PM 7:45 PM 360 min
HiSET Preparation w/Tammy Adams (Tuesday) 1:30 PM 6:30 PM 300 min
HiSET Preparation & Math Support w/ Ben Adams (Mon-Thu) 4:00 PM 6:30 PM 150 min
Adult Basic Education (Mon-Thu) 4:00 PM 5:00 PM 60 min
Beginning ESL 4:00 PM 6:00 PM 120 min
Beginning ESL 4:00 PM 6:00 PM 120 min
ESL Level 1 6:00 PM 8:00 PM 120 min
ESL Level 2/3 5:00 PM 7:00 PM 120 min
ESL Level 4 5:00 PM 7:00 PM 120 min
Pre-HiSET Math 4:00 PM 5:00 PM 60 min
Writing Basics 7:00 PM 8:00 PM 60 min
Office Hours
Description / Section Start Time End Time Length
Monday-Thursday 8:00 AM 6:30 PM 630 min
Friday 8:00 AM 12:00 PM 240 min